Boek nu

aankomst
vertrek

Activiteiten

In HCR De Kroon worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Je moet dan denken aan oa Noord-Bevelands Darttoernooi, Wielerronde over het eindeloze eiland Noord-Beveland, Kaarsjestocht in december samen met de Ondernemersverening, Bierfestival met een grote BBQ erbij, Nieuwjaars ATB en Wandeltocht, Bingo voor jong en oud, Live muziek van Nederlandstalig tot popmuziek en van de blues tot disco, Tiroleravond,…

AGENDA

18 april:Quiznight
21 april:Live Muziek voor Koninklijk bal
27 april:Koningsspelen in Wissenkerke
12 mei:Wielerronde Noord-Beveland
16 mei:Quiznight
25 mei:Bingo
9 juni:Wissenkerkse Feestdag
15 tm 17 juni:EEF, 3-daags festival Wissenkerke
17 juni:Peelandmars 55km wandelen
18 aug:Beachvolleybal Wissenkerke
18 aug:Live Muziek en prijsuitreiking

   Scroll verder naar beneden voor meer informatie over deze activiteiten in de agenda.

Quiznight

Woensdag 14 februari, 18 april en 16 mei.
Gewoon een avond gezellig uit met je kennis over sport, tv, roddels, aardrijkskunde, taal,.... testen.
Teams van maximaal 5 personen.
Aanvang 19.30 uur en we proberen om 22.30 de prijsuitreiking te laten plaatsvinden.
Meespelen kost € 3,00 per persoon, maar komt u voordien dineren mag u GRATIS MEESPELEN.

SPECIALE MUZIEK RONDE op 16 mei. Tijdens deze quiznight zal de muziek ronde LIVE worden GESPEELT. De muzikant is Sjaak van Leeuwen.

Hotel Café Restaurant De Kroon

Wielerronde Noord-Beveland

Hotel Café Restaurant De Kroon

Zaterdag 12 mei staat het eindeloos Eiland Noord-Beveland weer geheel in het teken van wielrennen. Er razen dan ong 125 renners, voor 110km,  door de polders, langs de akkers, over de kasseien en met de kop in de wind door de Goudplaat. En de bekende weten wat voor een vreselijk stuk dit kan zijn.

De ronde wordt alweer voor de 22ste keer georganiseerd. Dit in samenwerking met tourclub de Kroon, alle vrijwilligers, verkeersbegeleiders, EHBO, de politie en zeker niet te vergeten ALLE SPONSOREN!!

Bingo

Vrijdag 25 mei om 19.00uur is het weer BINGO

Gezellig met z'n allen een avondje bingo spelen. Er worden 8 ronden gespeeld en een aparte SUPERRONDE, met natuurlijk een SUPERRRR leuke hoofdprijs. Iedereen is welkom van 8 tot 80 jaar (wordt dan wel een uitdaging). Wil je zeker van een tafeltje zijn, bel dan voordien en meldt je aan.

Maak er een avondje uit van en kom eerst een lekkere BINGO BURGER eten!!

De Ballen.

Hotel Café Restaurant De Kroon

Wissenkerkse Feestdag

Zaterdag 09 juni: 
Eens per jaar trekt de Ondernemersvereniging, vrijwilligers en HCR De Kroon alle registers open om deze dag weer op de kaart te zetten. Een dag voor jong en oud, eigen bewoners en toeristen. Vanaf het middaguur wordt iedereen verwendt met oa oude tractoren met een demo ringsteken, ponyrijden voor de kleintjes, Veerse Scheepstuig (shantykoor), verkoop van het Gouden Ei, duiktank, schminken, kruiwagen lopen, hooibalen steken, peeen schieten, enz enz,. O ja we vergeten nog iet prachtigs, de dikke bandenrace. Een vrolijke wielerwedstrijd voor de kleintjes, natuurlijk staat op a en oma ook aan de kant aan te moedigen. Krijgt u hier honger en dorst van? Geen probleem, u kunt de hele dag genieten van de BBQ, gerookte paling, bierplein, dus er is niets te kort. Afsluitend speelt de band Vanilla Queen echt het dak van Wissenkerke, geeft niets gebeurt niet elke week!!

EEF 3-daags festival op Noord-Beveland

vr 15, za 16 en zo 17 juni:
Dit waanzinnige culturele, muzikale, diverse festival wordt voor het 3e jaar georganiseerd. en ik zeg erbij: DIT MOET JE GEZIEN HEBBEN. Elke dag zijn er losse entreekaartjes te koop (ook een 3-daagse kaart mogelijk) en kom genieten ,van diverse soorten muziek, gedichten, vliegerkunst, theater, foodtrucks,..maar vooral van echte Noord-Bevelandse gezelligheid. Wilt u meer info over openingstijden, programma en prijzen kijk dan op www.eef.nl