Boek nu

Café / Terras

Boek nu

aankomst
vertrek

Terras van Hotel Café Restaurant De Kroon

Tijdens uw fietstocht even uitrusten? Dan nodigen wij u graag uit op ons overdekte terras. Hier kunt u bijna de hele dag genieten van de Zeeuwse zon. Laad uw elektrische fiets op terwijl u zelf aanschuift voor een kopje koffie, een flesje limonade, koel getapt biertje, een maaltijdbroodje, portie bitterballen of een ijscoupe. Bent u met de hond, dan verwennen we deze graag met een een bakje water en een koekje erbij.

Café- Restaurant- Terras coronaproof

Ook wij houden ons natuurlijk aan de voorschriften van de RIVM, om Hotel Café Restaurant De Kroon zo corona proof mogelijk te houden. Dit houdt in dat er minder zitplaatsen zijn in ons restaurant, café en aan de bar. U bent uiteraard ook welkom op ons overdekte en verwarmde terras (serre). Wij hanteren maximaal 6 personen aan een tafel. 

Heeft u zin in een potje te biljarten en is dit afgedekt? Vraag onze medewerker of dit dan toch mogelijk is, zo niet reserveer dan de tafel voor een ander moment.

Mocht u de regels even vergeten en met teveel vrienden aan een tafel zitten of staand een gezellig praatje willen maken, dan herrinneren wij u nog even aan de regels. WANT ALLEEN SAMEN KUNNEN WE DE CORONA AANPAKKEN!!

Hotel Café Restaurant De Kroon
Hotel Café Restaurant De Kroon