Boek nu

aankomst
vertrek
Hotel Café Restaurant De Kroon

Woensdag 7 maart stond Hotel Bier-Café Restaurant “De Kroon” in het teken van Diner Team Peeland 4 Leon. Een actie waarbij de 4 dames Alinda, Elly, Annelies en Sandra de trimschoenen aantrokken en in de bediening gingen. Zij serveerde de ruim 80 personen, bijna allemaal van Noord-Beveland (Peeland), die zich hadden ingeschreven voor dit diner. De gasten werden verwend met een heerlijk 3-gangen menu. En aan de bak moesten ze, maar dat mocht de pret niet drukken en alle vier de dames liepen breed glimlachend rond.
Het diner bracht € 1620,00 op. Dit totale bedrag wordt door HCR De Kroon gesponsord aan Team Peeland 4 Leon.
En als slagroom op de taart overhandigde de medewerk(st)ers van Team de Kroon hun fooi aan deze actie.
Want iedereen doet zijn uiterste best om de dames met € 25.000,00 de Alpe d'HuZes op te sturen.

_________________________________________________________________________________________________________

Hotel Bier-Café Restaurant "De Kroon" wint 1e prijs Speciaal bier Café Regio Zuid Wset Nederland.

Op woensdag 27 februari werden wij in Hotel Bier-Café Restaurant aangenaam verrast door Floortje Koster, van de Brand Brouwerij. Zij kwam samen met een fotograaf en wij dachten alleen maar: wat de F*** is dit nu weer? Het was een prijsuitreiking en wij werden uitgeroepen tot:

het beste SPECIAAL BIER CAFÉ van de regio Zuid West.

Deze eerste prijs is tot stand gekomen door Mystery bezoeken van het Heineken Goed Getapt Programma. Tijdens deze bezoeken wordt er gelet op hoe het bier wordt behandeld. Wordt het op de correcte manier ingeschonken, krijgt de gast de nagisting er apart bij geserveerd, zijn er bier-spijs mogelijkheden, is het duidelijk dat de gast zich in een Brand Proeflokaal bevindt, staat het logo van het bier richting de gast getoond, kortom wordt er alles aan gedaan om de bierliefhebber optimale service en bierbeleving mee te geven? Zeker wel vonden de Mystery shoppers. In Hotel Bier-Cafe Restaurant De Kroon doen alle medewerk(st)ers zijn uiterste best om de gast heerlijk te laten genieten van al fantastische (Brand) speciaal bieren. Mede door de workshops bij het goed getapt programma hebben Eva, Marloes, Kieran en Marjon dit resultaat kunnen neerzetten.