Boek nu

aankomst
vertrek

Biljarttoernooi "de grote prijs" Roland Poppe

In 2018 wordt dit prachtige toernooi alweer voor de 29ste keer georganiseerd in HCR De Kroon te Wissenkerke, met een spelersveld van 80 biljarters. De groep wordt opgedeeld in 2 poules. De A en de B. De spelers in de B-groep hebben ongeveer een maximaal gemiddelde van 2 en in de A-groep mag je meedoen als je jaargemiddelde niet boven de 5 ligt.

Hotel Café Restaurant De Kroon

Groep A 2018

Hotel Café Restaurant De Kroon

Als je alle uitslagen, wedstrijdverslagen, hoogste serie,... van Groep A wilt bekijken, klik dan op de knop DOWNLOAD PDF GROEP A. Er komt dan LINKS ONDER IN JE SCHERM een melding. Klik hierop en Groep A is te zien.

Download pdf Groep A

Groep B 2018

Hotel Café Restaurant De Kroon

Als je alle uitslagen, wedstrijdverslagen, hoogste serie,... van Groep A wilt bekijken, klik dan op de knop DOWNLOAD PDF GROEP B. Er komt dan LINKS ONDER IN JE SCHERM een melding. Klik hierop en Groep B is te zien.

DOWNLOAD PDF GROEP B

Verloting 2018

Hotel Café Restaurant De Kroon

Wil je weten of je iets hebt gewonnen in de verloting? Klik dan op de knop DOWNLOAD PDF VERLOTING. Er komt dan LINKS ONDER IN JE SCHERM een melding. Klik hierop en de verloting is te zien.

DOWNLOAD PDF VERLOTING

Foto's 2018

Elk jaar wordt iedereen weer op de foto vastgelegd. Zowel de biljarters zelf, maar ook de supporters worden niet vergeten (al vindt niet iedereen dat even leuk). Via de onderstaande knop BEKIJK HIER ALLE FOTO'S 2018 kan je alles nog eens op het gemakje terugzien. Veel plezier!

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S 2018