Réservez

Gouden Fust 2018

Réservez

arrivée
départ

Bekroning

Hotel Café Restaurant "De Kroon" heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon "blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling", aldus het juryrapport. Ondernemersechtparen Baaij en De Looff, eigenaren van De Kroon, namen de prijs in ontvangast.

John Baaij is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor De Kroon: "Voor ons is het winnen van het Gouden Fust een bekroning op ons werk en een verdienste van het hele team. Mede dankzij het Goed Getapt programma blijven wij als team altijd gestimuleerd onze gasten de beste service te bieden en de beleving en kwaliteit centraal te stellen. Geweldig dat dit met deze prijs wordt bevestigd"

Goed getapt

Het Gouden Fust is onderdeel van het kwalititsprogramma 'Goed Getapt' van Heineken Nederland, waarbij verschillende mysery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op alle facetten van het vak.

Zeeuwse Gastvrijheid

Ben de Putter, regiodirecteur Heineken Nederland van Zuidwest-Nederland: "Hotel Café Restaurant De Kroon is de terechte winnaar over 2018. Er hangt een heerlijke Zeeuwse gastvrijheid en de onderneming blinkt uit in service en beleving. De klant staat hier altijd centraal. Het is daarnaast een populaire bestemming op Noord-Beveland voor bijvoorbeeld veel fietsers om even bij te komen en te genieten van bijvoorbeeld een Brand seizoens-biertje".

Trainingen en workshops

Heineken Nederland faciliteert al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Op die manier probeert de brouwer samen met de ondernemer de gasten zo optimaal mogelijk te bedienen en er voor te zorgen dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die hopelijk vaker terugkomen.

Ben de Putter vervolgt: "De Kroon heeft dit jaar laten zien de terechte winnaar te zijn van het Gouden Fust. Een prestatie om trots op te zijn".