Réservez

arrivée
départ

Biljarttoernooi "De Grote Prijs" in HCR De Kroon te Wissenkerke

Hotel Café Restaurant De Kroon
Hotel Café Restaurant De Kroon

.

* Groep A 2018

.

KLIK HIER voor alle gegevens van GROEP A

.

KLIK HIER voor alle gegevens van GROEP B

* SPONSOREN

Gelukkig telt het Biljarttoernooi De Grote Prijs vele Sponsoren. Want mede dankzij hun bijdrage is dit toernooi mogelijk. Dus klik op de onderstaande balk en u krijgt alle sponsoren te zien. Namens de organisatie en alle spelers bedanken wij nogmaals alle sponsoren!!

Hotel Café Restaurant De Kroon
KLIK HIER om de sponsoren te bekijken

* FOTO'S

Tijdens het toernooi worden er weer foto's gemaakt. Zowel van de spelers als van het publiek. Wij proberen elke dag de foto's bij te werken zodat iedereen van alles op de hoogte kan blijven. Kom je jezelf tegen in het fotoalbum en wil je dit niet, meld dit dan aan John. En natuurlijk mag je gewoon lachen op een foto :)

Voor alle foto's KLIK HIER

Verloting 2019

Wij willen u allemaal hartelijk danken voor het kopen van 1 of meerdere loten. Mede door uw bijdrage is het mogenlijk om dit prachtige toernooi te organiseren. De trekkingen zijn op zaterdag 19 januari , zaterdag 26 januari en zaterdag 02 februari. Op zaterdag 09 januari worden de hoofdprijzen verloot. Mocht u een prijs hebben gewonnen, gefeliciteerd, dan gaat uw lot weer terug in de verloting. U kunt dus met 1 lot meerdere prijzen winnen. 

Via het onderstaande blokje kunt u bekijken of u een prijs heeft gewonen. SUCCES!!

Heeft u prijs???? KIJK SNEL HIER!!

Senioren - Geluksbiljart

Tijdens het Biljarttoernooi wordt er klein en gezellig toernooi georganiseerd voor de ouderen, "het Senioren BIljarttoernooi". Ook wel het Geluksbiljarttoernooi genoemd. Want er worden verschillende (geluks)spelletjes gespeeld, oa met een kurk en dobbelsteen, potje libre, op het bord met vakken erin,...

Onderstaand kunt u de uitslagen en de foto's van deze kunstenaars aanschouwen. Natuurlijk willen we Jos, Ko, Jan en Johan bedanken voor de organisatie.

KLIK HIER voor foto's Senioren Biljarttoernooi 2019