contactformulier De Kroon kamer reserveren tafel reserveren

Restaurant algemeen
Over de keuken van ons knusse restaurant zult u niet teleurgesteld zijn.
Originele afbeeldingOriginele afbeelding
Onze kok bereidt alle gerechten met zijn grootste zorg en is er voor ieder wat wils: verschillende soorten vis, Noord-Bevelands Lamsvlees, Vegetarisch, een fantastisch lekkere entrecĂ´te, en heerlijke gebakken oosterschelde Paling voor de visliefhebbers. Voor de allerkleinste gasten onder ons, zijn er verschillende kindermenu's en niet te vergeten een lekker kinderijsje. Zijn er speciale dieetwensen, zal onze kok hier rekening mee houden.


Originele afbeelding


Kies uit de uitgebreide menu-, lunchkaart en trakteer uzelf op een van onze vis-, grill-, of vleesspecialiteiten en verwen uzelf nog op een nagerecht (als u dat nog op kunt!!).
Sluit uw diner af met een kopje koffie, misschien met een lekker borreltje erbij. Of wat dacht u van een speciale Wiskerkse koffie.

Wanneer u gezellig op stap bent, of wilt gaan, met bv. uw collega's, personeel, vrienden,... serveren wij ook verschillende koffietafels en buffetten, maar een diner afgestemd op uw wensen is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover staan wij u graag te woord.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding

  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen