contactformulier De Kroon kamer reserveren tafel reserveren

Bierkaart

In Hotel De Kroon Zeeland kunt u niet alleen genieten van een fijne overnachting met ontbijt of een heerlijke maaltijd, nee hier kunt u ook genieten van BIER.
U heeft een keuze van ongeveer 55 verschillende bieren.Van de bekende soorten als Westmalle of een LaChoufe, maar ook de minder bekende. Te denken aan bv. Duchesse Du Bourgogne of de Italiaanse trappist Trefontaine.
Natuurlijk kunt u van de bieren genieten op het terras, maar ook leuk om met een maaltijd te combineren. Eén van onze medewerk(st)ers zal u graag hierover informeren.
Een echte aanrader is onze Bierpoeverij met diner erbij, of zoals wij het zelf noemen: het BIER-SPIJS ARRANGEMENT.
Vijf verschillende bieren met vijf bijpassende gerechten. En na afloop is de buik rond en de keel gesmeerd.
Dit alles voor € 32,50per persoon.
Leuk met je vrienden, familie, vereniging, vrijgezellenfeest,enz,...

Omdat biercafé De Kroon ook een BRAND PROEFLOKAAL (verkoop van bijna alle Brand bieren) is, raden wij u aan om de Brand Proeflokaal Bierproeverij te proberen.
U kunt dan 4 verschillende Brand bieren uitzoeken en proeven in speciale proefglaasjes. Ontdek zo de speciale smaken van de Brand Bier Familie.
En het leuke is,.... u betaalt er slechts 3!!!

bierkaart  van Hotel De Kroon Zeeland met de  biersoorten, alcoholpercentage en prijs


Onderstaand vindt U meer informatie over de bieren qua smaak, kleur, alcoholpercentage,...

Wij streven ernaar om de bieren allemaal op voorraad te hebben. Echter bij groot verbruik raken ook onze schappen wel eens leeg, sorry hiervoor.

Proost !!!

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingHCR De Kroon Brand Proeflokaal met Brand Weizen, Brand Imperator, Brand Saisin, Brand Porter, Brand IPA, Brand Oud Bruin, Brand Zwaar Blond, Brand Pils, Brand Up (pils) en Brand Ongefilterd (pils)Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen