contactformulier De Kroon kamer reserveren tafel reserveren
Fotoboek
Categorieën Albums Fotos
Gezellig Terras
De Kroon binnen en buiten
Hotel, café, restaurant De Kroon Zeeland in Wissenkerke, een begrip op Noord-Beveland. Wij proberen met dit foto album u alvast van de gezellige en dorpse sfeer te laten proeven. Want of het nu gaat om een diner, hotelovernachting, vergadering, gezellige dansavond, evenement,... noem maar op. U kan het allemaal beleven in HCR De Kroon.
35
eindeloos eiland nb bank 800
Omgeving zomerseizoen
Met deze fotoserie willen wij u een goed beeld geven van geweldig mooie en actieve Noord-Beveland. Vissen, duiken, zwemmen, surfen, wandelen, mountainbiking, strand, varen, zeilen, fietsen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dus wilt u het Eindeloze Eiland Noord-Beveland alvast eens bekijken?
27
Zeedijk met sneeuw
Omgeving winterseizoen
Vele mensen komen in de zomer naar het eindeloze eiland Noord-Beveland. Maar vergis u niet, want in de winter is het op Noord-Beveland ook genieten. U kunt dan optimaal genieten van de rust en natuur, maar een prachtige wandeling of mountainbike-fietstocht behoort ook tot de mogelijkheden.
21
Bij elke gang geven wij graag uitleg over het bier en het gerecht
Bier en Spijs / Bierproeverij in Hotel De Kroon Zeeland
Heb je een verjaardag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje,... te vieren of wil je eens gewoon iets anders dan een normaal diner? Kom dan in Speciaal Bier Café De Kroon om te genieten van een Bier met Spijs Arrangement. Of zoals sommige van onze gasten zeggen een Bierproeverij waarna je buik vol is en de keel gesmeerd is.
18
dsc
Feestje in De Kroon
Een aantal keren per jaar zetten we De Kroon op z'n kop.
Of met Live Muziek, of met mountainbiketochten, of een leuke Jazz avond,.... noem maar op
46